Vet ikke helt jeg, men er det verdt å bry seg?

Vet ikke hvorvidt det er sært å labbe rundt i løddene sine på et støvete gulv, med en litt for vid ullgenser og en palme på hodet, mens man knasker i seg stekte biter av strimlet svinekjøtt, som er litt for sterkt krydret, men som allikevel temmer smaksløkene på en behagelig måte. Jeg vet heller ikke hvorvidt ting blir særere av at kjøttbitene ligger strødd oppi en dessertskål, av typen som ligner på et vinglass som har bøyd seg utover, og gjort seg selv flat. Og blir det enda særere å fortelle at bitene er kalde og fettet de er stekt i har stivnet, eller blir det kun ekkelt? Jeg vet ikke jeg, og jeg bryr meg heller ikke noe særlig mer enn at jeg noterer det i bevisstheten, printer det inn i hodet, lukker igjen skapet med livserfaringer, og trasker videre frem og tilbake på stuegulvet, mens jeg spiser disse velsmakende, om enn ekle på utsiden, aromatsike svineproteinene vi mennesker kaller kjøtt.

Én kommentar

girliciouspower

01.nov.2011 kl.18:02

Kjempefin blogg! :D

S & L <3

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits