Tired of sleepJeg er trøtt... Ubeskrivelig trøtt... Jeg er usikker på om jeg egentlig fortsatt sover, og at jeg drømmer at jeg er på skolen. Men jeg tviler på at det er en drøm. Jeg er lei av å sove... Samtidig er det når jeg "sover" at jeg lever. Lever i en drøm, vuggende og rolig. Å kunne gå med halvlukkede øyne og se alt glorifisert, gullbelagt og uklart, det er deilig.

Jeg sitter her og prøver å beskrive, for meg selv, hva jeg føler... Men det er ikke lett. Det er litt som å sveve i vinden, som et blad. Jeg henger ennå fast på kvisten min, men jeg er tørr og sprukken. Det er ikke noen storm, så jeg trenger ikke holde meg fast så hardt. Jeg kan bare henge her, og vente. Hva venter jeg på? Jeg aner ikke...

Jeg kunne ønske jeg var en fjær. En fjær og ikke et blad. En myk, skinnende fjær som skinner i regnbuens farger når jeg danser i solstrålene. Metalliske farger. En fjær fløyet vekk fra sitt hjem, vekk fra de andre. En pitteliten, myk fjær som flyter på bølgene i vinden. Stille, rolig og fredelig. Alltid på eventyr, aner ikke hvor jeg skal og aner ikke hvor jeg ender. Svever i en drøm, vugger i en bekk, sover på en sky.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits