Spider on tha wall!Tenk deg at du sitter på gulvet i stua. Plutselig hører du en tassende lyd over deg, og du ser deg rundt, men oppdager ingenting. Så hører du den igjen, men ser ingenting. Etter en stund løfter du blikket litt opp og der, borti kanten av taket, på vei ned veggen ser du en brun edderkopp. Ikke en slik liten og søt som på bildet over. Men en skikkelig "husedderkopp" (søk på det)... du hører denne tasselyden da den beveger seg så forsiktig nedover den glatte veggen din. Du sitter der, fryst fast...

Så tenker du: "Hvordan i alle dager kan du høre den?" Du bestemmer deg for å ta en nærmere titt... og med nærmere så mener jeg at du står ganske mange meter unna den. Du kikker ned i håndflaten din og oppdager at edderkoppen er like stor som din egen håndflate! Hva i all verden, tenker du.... "Dunk!" hører du, og edderkoppen er borte.......................... Yes da! Hyggeligste lyden noen gang. En edderkopp som faller ned i stolen din, mellom alle skjerfene, borte vekk.

Min reaksjon var å løpe og hente et magasin for så å knuse den lille hjernen til, den egentlig stakkarslige, edderkoppen. Og jeg har aldri før hatt så hjertebank... Det må være noe rart med hybelen min... Alle dyr som kommer inn eller står utenfor muterer.. og jeg begynner å bli ganske så sikker på at de planlegger et angrep på meg snart..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits