Å kaste vekk klokkaFant dette bildet jeg tok i fjor sommer en gang og tenkte bare: "åååå herreguuuud! KOM HIT DA!!!"

Gleder meg sykt til sommeren, spesielt nå som veiene er blitt bare. Endelig skinner sola og det er varmt ute! Jeg kan faktisk gå på tur i skogen igjen, uten å følge opptråkka stier. Og jeg kan gå ute uten jakke, og ikke fryse!!!

Gleder meg til den dagen jeg kan stå opp, se solstråler strømme gjennom vinduet. Spise frokost på verandaen og spille gitar i sola. Reise på butikken og kjøpe mat, for så å ta turen til hytta med mine bestevenner. Der kan jeg grille, bade, ro og fiske. Jeg kan synge så høyt jeg vil og løpe barbeint rundt på fjellet. Gleder meg til å spise jordbær dyppet i sjokolade, mens jeg ligger på en solmadrass i solsteika. Gleder meg til å plaske rundt i kaldt og skvulpende vann, for å varme meg i et håndkle etterpå. Gleder meg til å sitte på kveldstid i røyken fra et bål og spise marshmellows med kosedressen på. Gleder meg til å gjemme meg inn på den gamle hytta og spille kort. GLEDER MEG!!!!!!!!

Men det jeg gleder meg aller mest til er å kunne kaste klokka og glemme tiden totalt! Spiller ingen rolle om jeg står opp 5 eller 12. Spiller ingen rolle om jeg legger meg 10 eller 3. Og det spiller ingen rolle hva jeg enn gjør. Jeg står opp når det passer meg, spiser når jeg er sulten og legger meg når jeg er trøtt. Det er ingenting som skal gjøres. Om sommeren er jeg fri! Og det gleder jeg meg helt forferdelig til!

2 kommentarer

Maia

22.mar.2011 kl.19:01

ÅÅÅÅÅÅÅÅ, eg klarer snart ikkje vente, eg MÅ HA SOMMER NÅ!!!!!! gleder meg så te eg du og sikki ska på hytta og ut på vannet, det kommer te å bli så digg <3

Martine

22.mar.2011 kl.20:11

Amen.

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits