Det gjør ikke noe med regn om sommeren <3

Det regner. Små, lette regndråper fyller lufta. De kiler på ryggen, som myke fjær. Treplankene knirker litt under de bare føttene, og farges mørkere for hver eneste dråpe. På kanten av brygga gaper det mørke vannet mot meg. Det er kjølig i lufta og vannet er lunket og deilig. Føttene synker ned i innsjøen, etterfulgt av nakne legger.

Kroppen blir tatt i mot av sjøens armer. Det er som å flyte på skyer. Jeg flyter på en vannseng. Bølgene er stille og regnet spretter på ansiktet mitt. Det er varmt i lufta, jeg føler meg pakket inn i et teppe av vann. Det er friskt og deilig. Det prikker i huden som blir nedkjølt og renset.

Glatte hender tar tak i treplankene og drar med seg resten av kroppen. Vannet fosser nedover mage og lår. Så står jeg der på brygga igjen. Vannoverflaten hviskes vekk av regnet, farger alt grått. Større dråper drypper fra trærne og danner en rytmisk melodi med de mindre plaskende dråpene. Så friskt. Jeg vil sove på brygga...
Gleder meg til å ta et morgenbad igjen. Sommer!!! Kom hit da! Jeg vil bade! Bade i brennende sol, bade i kaldt vann, bade i regn... Sove på brygge, spise jordbær, reise på svømmetur, fly i vinden fra en båt. Jeg vil spise grillmat på en strand, spise is på en benk, sove i telt på en øde øy. Jeg vil leve uten strøm og innlagt vann, ro til krampa tar meg, fiske fisk jeg aldri får. Jeg vil kjenne gresset under føttene, begrave meg i sand, snuble i iskaldt vann. Jeg vil løpe ute om natten, fange sommerfugler, jeg vil ha sommer. For alltid!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits