Savn

Joda, visst er vinteren vakker, og julen er jo noe av det kosligste som finnes. Alt det grønne og røde og lilla, glitter og nisser, julekaker og levende lys. Og så denne hvite, skinnende snøen. Små krystaller som svever i sola. Myke ullgensere og snøballkrig, god mat og hygge...

Men helt personlig så savner jeg sommeren akkurat nå. Jeg elsker jul, men mest tanken på jula slik det var da jegvar liten. Dessuten så blir vinteren for kald for meg.

Sommeren 2010 er en av de beste jeg har hatt. Alt var bedre, været var finere, vannet varmere, og turene morsommere. Jeg tror jeg badet omtrent hver dag i sommer og jeg elsket det.

Den turen jeg savner mest var turen med Silje. To-på-øde-øy-festen, haha. Savner det noe sykt. Sola skinte i tre dager og vannet skvulpet oppover fjellet og dro med seg brusflasker og annet. Engangsgrillen spraket og svidde mais og pølser og solen grillet ansiktene våre. Om kvelden kunne naboøyer høre toner fra gitar, sang og latter mens solen var på vei ned bak åsene og himmelen ble flau og rødmet, før nattens himmel gjemte alt. Og teltet danset i vinden, mens bare tær ble angrepet av kongler og barnåler. Vi gjorde egentlig ikke så mye disse dagene, bare lå på fjellet som to døde seler, klappet litt med luffene og plasket rundt omkring i vannet innimellom. Hadde jeg vært hjemme og ligget på verandaen hele dagen hadde jeg hatt dårlig samvittighet på kvelden og tenkt: "For en bortkastet dag," men ikke på øya. Den var ikke bortkastet, bare utrolig deilig og helt fantastisk.

Én kommentar

silje ch.

18.des.2010 kl.13:00

aww.. savner det så sjukt!! D:

va så eilig.. å bare kunne sei " neh.. blir ein dag te " :3

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits