Jeg elsker gammeltv!

Noen andre som liker tven slik den var før? Altså, programmer, filmer osv.

Sitter nå og ser på filmavisen på nrk. Så utrolig søtt med den litt speeda opp stemmen til programlederen, sort/hvitt og skikkelig gode, gamle, norske tradisjoner.. Aww.... (har ikke noe imot andres kulturer...) Sånn som flåklypa, den er hyggelig den!

Jeg er så lei av den nye tv-kulturen, spesielt tegneserier for barn. Alt handler jo om pedagogikk og alt skal være i "3d-animasjon"... Filmene og seriene består jo kun av sånne teite, stiliserte figurer. For eks. hodet formet som en sirkel og kroppen rundt... Før var filmene mer detaljerte og søte. Det var en historie/eventyr som fortalte en hendelse som kun underholdt oss, kanskje det var en moral i dem, men det var mest for å hygge seg. Tegningene før var så detaljerte og fine og det var ikke om å lære seg å telle til ti eller lære seg alfabetet; det har vi skole til!

Jeg savner sånne klassikere som: Dumbo, Askepott, Tornerose osv. Men mest av alt savner jeg sånne skikkelig gamle som: Robin Hood (reven), Tod & Copper, Snøhvit osv. Det er jo så mye hyggeligere å se på! I dag virker det som om produsentene peker på en eller annen medarbeider og ber h*n om å lage en film på ti minutter der barn skal lære seg noen engelske ord. Easy said, easy done. Men er det egentlig gøy? Nå er vel ikke jeg i målgruppen, men jeg synes at blant annet Disney har mistet mye av sjarmen sin. Det gjør meg trist...

Savner det gamle jeg...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits