Jeg hater å være vekt (stjernetegn)!!!!!!!

Ok, det er egentlig en teit teori... Ikke sant, en riktig gammeldags vekt består av to like tunge skåler (oftest avbildet når det kommer til stjernetegnet "vekt"), og vi har jo på en måte to slike skåler når vi velger ting. Ja/nei, galt/rett osv. Hvor mye du putter i hver skål avgjører resultatet... Er det bra/dårlig, positivt/negativt osv...Men når det kommer til meg, så er det alltid like mye i hver skål! Jeg klarer ikke bestemme meg for noe, og jeg blir gal av det!

Akkurat som nå, jeg er egentlig syk og orker ikke stort. Jeg har ikke vært på skolen på hele uka, og har nå bestemt meg for å reise på skolen i morgen fordi jeg blir så rastløs av å være hjemme...... mens alle barn ligger og sover når de er syke, sitter jeg opp og ned og blir gal! Så, selv om jeg egentlig vil ligge og sove, slappe av foran boksen med levende bilder og lyd eller egentlig bare henge over doskåla (akkurat nå) så reiser jeg på skolen i morgen... Hvorfor? Jo, jeg blir gal av å ikke gjøre noe, jeg får panikk, akkurat nå kaldsvetter jeg og det kjennes ut som jeg blir kvalt... Ikke vet jeg hvorfor... Men så sitter jeg jo inne med følelsen: Er dette så lurt? Burde jeg virkelig gå på skolen når jeg ikke orker? alt dette "bli hjemme-snakket" blir så veid opp av: Jeg kan jo ikke gå glipp av undervisninger, jeg sløser bort tid på å henge hjemme.......... og så, vips, så er "skålene" like tunge og jeg klarer ikke bestemme meg for noe! Eneste grunnen til at jeg har bestemt meg for at jeg skal på skolen i morgen er fordi vi skal ha teori i gymmen....... Og jeg liker å høre det "live" og ikke fra venner etterpå...... -.- fml! Jeg hater å være syk!

 Ja, jeg føler meg død i denne iskalde desember tiden.... Hater vinterdepresjoner -.- Men nå er det snart jul da, så får vel bare klistre på et smil og ta dagene som de kommer ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits