Livet som en hybelist

Lol, jeg tror ikke hybelist er et ord x) haha.... Jaja.... Vel, det å være hybelist (lol) er veldig interessant (: Jeg fant ut i dag morges at eieren av dette store bygget har laget en tidsmaskin (ligner) (: Og han er stadig i ferd med å rive ned "taket" mitt (bor i kjelleren)... Det høres ihvertfall slik ut.. Hmm, lurer på hva han har for seg...

Naboene mine har også konserter ofte ^^ Gøy å høre kun bass! Egne øretelefoner ftw (som jeg da klarer å surre meg fast i -.-) Den andre naboen min hører jeg nesten aldri noe til, bortsett fra når jeg er på badet, det er litt skummelt tid tider! Naboene mine oppe er jeg litt usikre på "hva" de er. Tror det er en familie (rettelse: jeg vet) De er også skumle for de lager mange sære lyder... Det eneste som er koslig er å høre snorkelydene der oppe fra når jeg er på badet om morgenen ^^ Resten av menneskene her aner jeg ikke hver er... Har heller ikke sett alle naboene (Y) Bra Cecus! Haha (:

Alt i alt, VELDIG interessant!

 

 

Jeg er en mester! Dette er hvorfor:

Jeg har et hovent øye (: Ikke veldig, men det er litt rødt innerst ved nesa og det gjør vondt... Vært slik siden i går.... Så jeg skulle til helsesøster i dag.... Helsesøster var i resepsjonen (?) så jeg gikk bort dit... Da jeg kom bort fikk jeg hjerneteppe og klarte dermed å si frem denne setningen:

- Ehhh... du? Kan vi snakke om øyet mitt? (peke på øye)

O.o ingen spør om sånt? Kunne sagt "Hei, øyet mitt er hovent, kan du se på det?" eller "Jeg har et problem med øyet mitt, kan du se hva det er?" ._. Snakke om øyet mitt? wtf?

Hun tok det fint da (: Og sa at øyet mitt var hovent og det var slik som barnehagebarn ofte får (?) O.o haha! Hmm, hva har jeg gjort tro...... (:

5 kommentarer

Marthe

19.nov.2010 kl.08:32

Vondt med hovent øye ja :(

maia

19.nov.2010 kl.18:29

awww, hahahah cec! <3

Erik ;)

20.nov.2010 kl.03:26

Du er nog en av de vackreste og beste mensker som fins, för du er ikke smo noen an :D på min dåliga norska :) kramar

silje ch.

20.nov.2010 kl.11:42

svar: yeey! men tenk når vi blir enda mer voksne og sånn da, da kan vi jo bo nærme hverandre da? :D

silje ch.

20.nov.2010 kl.11:43

ska ikkje være lett å bu på hybel HEHEHE :D

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits