The other side of the field

Jeg er en mester til å gå meg bort i skogen, men det viser seg at jeg er enda flinkere til å gå meg bort i tettsteder/byer/eller hva man skal kalle det....

Etter å ha sittet inne i omtrent en måned... Buret inne, alene i kjelleren min med gardinene trukket for vinduet... Så fant jeg ut at jeg skulle ut en tur (: Bare en liten tusletur rundt omkring i nærheten endte med en tur lang uti huttiheita på to timer O.o Jeg blir så nysgjerrig, også går jeg og går og går og så er jeg borte ._.Jaa... Her gikk da jeg (: Forbi... Til høyre og ut av bildet.... Legg godt merke til den lille stien (:

Etter å ha gått en stund på kun asfalt... Gjennom byggefelt og huser, på motorveier og gjennom kriker og kroker... Så kom jeg til en slags skogsvei (:Veien ble til en sti ^^ Ganske så koslig (: Fikk litt assosiasjoner til heimen i Drangdal (y) haha...På det tidspunktet før jeg kom ut i denne lysningen, var jeg sikker på at jeg var totalt lost... At jeg måtte prøve å nøste veiene tilbake samme vei jeg kom fra... Meeeen... Legg merke til stien (: Haha! Jeg klarte å gå i srikel :D For ca. 1 - 1,5 timer siden sto jeg borte ved lykten der (hvis noen kan se den) og fortsatte på veien som går til venstre (i bildet) (: Haha!

Jeg har litt skills i å finne veien og da (H) Selv om jeg ikke ante hvor jeg skulle :s

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits