Her kommer vinteren!Jeg er usikker på om jeg har lagt ut dette bildet før, men samma det (: Jeg liker det (skryt, skryt, haha)

 

Bildet er en illustrasjon av vinter synes jeg (kan jeg kalle det det?) (: Det symboliserer vinteren på både godt og vondt.

Den blå-lilla fargen virker kald og kjølig, noe vinteren er. Vinteren kan være iskald. Begynner å hutre bare jeg tenker på det. For sånn alt i alt, så liker jeg ikke vinter noe særlig. Jeg vil helst flytte til Afrika eller noe. Et varmt sted.

Men tilbake til bildet. Lilla kan være symbol på mange ting, for eks. kongelig, rikdom, mystisk osv. Jeg mener vinteren er alt det der. Den er så ren, så vakker og så hvit (nysnø) og det gjør den litt kongelig. Når det kommer til rikdom så er den riktig nok ikke rik på penger. Men jeg vil ikke kalle penger for rikdom. Penger er makt, penger er hat, penger er kun noen små flate sirkler og små papirlapper. Hva er rikdommen i det? Med rikdom mener jeg at den er full av gode minner ifra både hytteturer med venner, klønete skiturer der alt endte med mye snø i lua, kvelder foran peisen med sine kjære, morsomme ake/skli/falle opplevelser, julebaksten med familien og tusenvis av andre minner (opp til den enkelte). Den er også mystisk. Bare se på bildet... Hvordan kan noe så vakkert eksistere? Planeten vår er vakker, det skal den ha. Dessverre så er vi mennesker så altfor glad i å ødelegge den, ganske synd egentlig...

Bildet har også et blåskjær i seg. En kald farge, en rolig og stillestående, men også "åpen" farge. Vinteren virker ofte stillestående, den tar jo aldri slutt? Den er også åpen... Alt er hvitt, alt er kaldt og vi føler oss ganske små der vi hutrer oss gjennom en snøstorm. Men vinteren er jo også deilig og avslappende (på sitt vis)... Det å sitte å slikke sol langs husveggen, slappe av med kakao og en koslig film eller å lage snøengler med sin bestevenn... Hvor deilig er ikke det da? (:

Jeg får tårer i øynene av bildet jeg (haha, jeg er så tragisk til tider <3)... Det er liksom noe med stemningen i det. Det er så kaldt, men samtidig så tenker jeg på alt det "varme". Jeg får spesielt assosiasjoner til jul... Noe av det vakreste med jula, etter min mening, er "julestjerna"...... GUD (eksiterer ikke?) hvor vakker den stjernen er!!!!!!!! (la oss voldta teksten med utropstegn!) "julestjerna" er noe av det vakreste som dette universet har å vise. Den er så stor og lyser så opp på den sorte silke-himmelen. Den bare er der og blinker over oss. Den minner meg om glitteret som jeg limte på julekortet som skulle til mormor og bestefar. Eller hva med "julemorgen" med Nissan og Elisabeth (julemorgen er ikke det samme uten dem, selv om jeg er blitt større :´c), stjernen minner meg om veggen til Elisabeth der lusa (hva det det den hette?) befant seg... Herregud jeg elsket det! Stjernen minner meg også om juletreet. Sier vel seg selv med glitter, kuler og stjerna i toppen? Gavene under også for den saks skyld (a)

Jeg elsker jul... Men i det siste har jeg begynt å tvile på om jeg elsker jul, eller tanken på jula (slik den var)... Vi går i hele desember og "teller ned". Ja, det er koslig med pepperkaker, julegrøt, julenisser og julegaveshopping. Men så kommer dagen, man ser på julemorgen, spiser julemiddagen, ler og smiler, venter på gaver, pakker opp gaver og går og legger seg. Så er det 365/366 dager til neste gang... Jeg blir trist jeg. Jula har liksom mistet til av gnisten. Er det fordi jeg er større? Fordi tiden går fortere? Fordi jeg krever mer enn da jeg var liten? Jeg vet ikke jeg, men litt trist er det, fordi jeg virkelig elsker jul.

Haha, jeg kom helt ut av bildet og stjerna og det der jeg.... Hmm... Problemet mitt er tilbake... Tankene i hodet vokser som et epletre, det forgreiner seg og blomstrer. Så, når jeg skal høste eplene, så faller halvparten på bakken og blir uspiselige, noen av dem er ikke modne, de jeg finner er greie, og så finner jeg fler.. Flere og flere.. Så mange at jeg ikke kan holde dem... Og så plutselig så faller treet sammen... Med andre ord: jeg får så mange tanker i hodet at alt forsvinner.

 

Men nå er jeg trøtt (: lurer på om noen gidder å lese dette innlegget for det ble langt :o (til meg å være :3) (lol, jeg liker (...) og "..." :D) Okei, innlegget ble ikke så langt allikevel.... Og jeg fant et "eple" ! :o

 

Noe man ser i "setningen" over så klarer jeg ikke bestemme meg! Ikke for noen ting -.- det hater jeg! Meeeen jeg tror jeg har svaret på hvorfor (: (en dårlig teori!) Jeg er nemlig født i vekten! Og en vekt har jo som sagt (de gamle) to skåler på hver side, og er det like mye i disse skålene så står de i lik høyde (kommer ikke på ordet jeg leter etter, det eplet er borte) Sååå, disse "skålene" i hodet mitt er altså likevektige! Der er svaret! Jeg er en forbanna vekt! Problem løst, god natt... :3

Én kommentar

Erik ;)

13.nov.2010 kl.15:03

haha du är så söt :) vill bara göra dej till en chokladbit och spise opp :D

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits