Heh... Jeg er litt sånn dust, på en søt måte :3

x) Jeg var grinete i går da det begynte å snø <3 Men i dag morges var jeg glad (: Det var jo så koslig med den hvite snøen på bakken ^^  og ikke var det så kaldt heller :D (takket være ull<3) Også kom jeg i skikkelig julestemning og tenkte: * Aww, så koslig, snø får meg såå i julestemning... Julenisser, juletrær, julegrøt, glitter, pynt og stas ^^ Gleder meg til jul, ikke så leng..... Vent nå litt O.o Det er oktober * Så jadda.... Julestemninga forsvant fort som svint idet jeg kom på toppen av bakken... For da trengte jeg all min konsetrasjon til å hodle meg på beina.. Et under at jeg ikke tryna ned den lange bakken O.o Mirakel faktisk! Så kanskje det er noe julegreier ute og går allikevel :3 Siden juletiden er tiden for mirakler? Er det ikke det da? (Er ikke så kristen av meg)

Jeg frøs ikke så mye i dag heller ^^ Deilig! Takk til sol og ingen vind <3 Men jeg er litt sliten i hodet : / ... For mens andre ser på snøen som kanskje gøy: Ski, slalom, snowboard osv. Eller de som ser på den som kos: Jul, kakao, snømenn osv... Så er jeg den som ser på snø som et slit ._. Det er glatt! Sinnsykt glatt! Og jeg sliter med å holde meg på beina, uten snøen tilstedet! Kroppen min eier ikke balanse... Før trodde jeg at anklelene mine var svake eller noe, men nå har jeg funnet ut at ikke engang en liten nerve i kroppen min har balanse... Med mindre jeg konsertrerer meg en del... (Y) Søte meg!

 

Jeg fikk også med meg en ananas i dag :D Så nå blir det paradis i helvete ^^ Får jo et slikt "the joker" smil når jeg spiser det... <3 det klør <3 Og jeg er blond! Slik er det med den saken (:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits