:O D visste eg ikkje

Trur legen min har misfortstått en liten smule... Fekk non tabeletter :S De va for no syremangelgreier. og då eg søkte på d va årsaken til mangelen på dette ikkje heilt passende for meg..

Fant ut at eg e alkoholiker, røyker, e gravid, gammel med ensidig kosthold, har brukt p-piller i mange år, e nyfødt, veksthemmende og e stadig på slankekur ;) Fint at legen har peiling da... meir enn d eg har (:  haha

3 kommentarer

Craap

02.apr.2010 kl.13:56

Hei. Jeg heter andrea og er 19 år. jeg hadde satt kjempestor pris på om du hadde tatt en tur innom bloggen min. jeg er alkoholiker,, Og har hatt store problemer. Jeg mistet også nettopp faren min. Jeg startet en blogg for å få ut tankene mine og dele sorg med andre. jeg bruker det på en måte som en dagbok, og jeg hadde satt utrolig pris på om du ville tatt en tur innom og sett hvordan jeg har det, og fått et innblikk i livet mitt, sånn som det er nå og hvordan det har vært tidligere i livet mitt. ellers må du stå på med din egen blogg.

-Andrea

Zezilie

02.apr.2010 kl.13:57

kjempefin blogg, elsker designet:)

Har du lyst til å få gavekort fra feks H&M sendt hjem til deg HELT GRATIS!? Da kan du gå inn på bloggen min og trykke på knappen i menyen under headeren der det står "Få Gavekort" :) Bare hvis du vil da selfølgelig:)

MalinThams - <3

02.apr.2010 kl.13:57

hahah, si ifra til han du :P

Sjekk outfitten min! :D Jeg trenger din mening..(!)<3

Skriv en ny kommentar

Cecilia / Cecus

Cecilia / Cecus

18, Drangedal

leser denne bloggen NÅ

Tom sine tanker...

Kategorier

Arkiv

hits